Energy wave Therapy. 

 

We zullen U begeleiden in de verschillende gebieden die onze technologie omvat en met onze activiteiten om aan uw verwachtingen te voldoen. Voor veel mensen opent op deze manier een hoopvol, nieuw pad naar gezondheid zonder bijwerkingen.

 

Al meer dan 30 jaar wordt de Energy wave technologie met succes gebruikt (EWT), Niet alleen in praktijken, klinieken, sanatoria en vele kuuroorden, maar tevens veel thuisgebruikers kunnen uitkijken naar deze prachtige methode omdat deze nu ook mobiel te gebruiken is.

 

Wat is de speciale functie van deze methode? Waarom zijn er al meer dan 30 jaar geen bijwerkingen vastgesteld? De energie golf therapie is gebaseerd op twee methodologische principes:

 

Dat wil zeggen, de interactie wordt bepaald door het organisme zelf (elektromagnetische homeopathie).

 

Deze baanbrekende nieuwe richting in de geneeskunde is gebaseerd op het principe van een informatie-uitwisseling tussen de bio-system van de mensheid en de externe omgeving.

Inrichting voor het normaliseren van de vitale functie van het organisme.

 

Het apparaat "EWT" is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van informatie golftechnologieën, gebaseerd op het principe van informatie-uitwisseling van het menselijk organisme met de omgeving.

 

Deze uitwisseling wordt ondersteund door superzwakke elektromagnetische golven.

Met behulp van super zwakke elektromagnetische straling, die interageert met de elektromagnetische velden van mensen (interactie), kan de verstoorde elektromagnetische homeostase worden hersteld.

 

Het "EWT" -apparaat genereert een bepaald spectrum van super zwakke elektromagnetische straling in een breed bereik van frequenties, evenredig met de intrinsieke straling van cellen, organen en systemen van het lichaam die nodig is om verstoorde elektromagnetische homeostase van het organisme te herstellen.

 

INFORMATIE TECHNOLOGIEËN

Energie- en informatica, ook bekend als kwantumgeneeskunde, combineert de kennis van de holistische traditionele Chinese geneeskunde (TCM) met de principes van de moderne kwantumfysica: de Chinese geneeskunde interpreteerde ziekte al ongeveer 6000 jaar geleden als de aanwezigheid van valse informatie in het lichaam , De therapieën van EWT brengen geblokkeerde of ongelijkmatig stromende energieën terug in een harmonieuze stroom door natuurlijke methoden.

 

Ons gezondheidssysteem ondergaat een paradigmaverschuiving die aanvankelijk veel mensen onrustig maakt, maar het biedt ook grote kansen: kansen voor nieuwe manieren in de geneeskunde, op eigen initiatief en zelfverantwoordelijkheid. Maar vooral voor meer gezondheid. Preventie komt steeds meer naar voren. Indien mogelijk, om ziekten niet te laten ontstaan - dit zal de centrale taak van het toekomstige gezondheidszorgsysteem zijn.

 

Energy Wave Technology (EWT) is een methode die werkt volgens het principe van interactie met het informatieve veld van het zieke organisme door zones van informatie golfinteracties.

 

De elektromagnetische homeostase van een gezond persoon is meestal stabiel en in harmonie met de omgeving, terwijl deze bij een zieke persoon aanzienlijk kan worden verstoord. Elke ziekte van het organisme wordt weerspiegeld in de kenmerken van het elektromagnetische veld (EMV) van het omringende organisme, met andere woorden: bij een ziekte wordt een verstoring van de elektromagnetische homeostase (EMH) van het organisme veroorzaakt.

 

De wetenschappelijke grondgedachte van het EWT is onder verdeeld in Oosterse geneeskunde (acupunctuur, chakra, enz.) En werkt samen met moderne Europese geneeskunde (de hoofdzones, Mc Kenzi, enz.). Het EWT-apparaat genereert een specifiek spectrum van elektromagnetische straling (EMS) in een breed scala aan frequenties, evenredig met de intrinsieke straling van de cellen, organen en systemen van het lichaam die nodig is om de verstoorde elektromagnetische homeostase (EMH) van het organisme te herstellen.

 

Het organisme kiest het noodzakelijke therapeutische signaal uit het aangeboden EM-spectrum. In interactie met bepaalde delen van het huidoppervlak en op lokale pijnpunten, bloedingszones en andere gebieden, wordt de verstoorde homeostase hersteld en daarmee ook de functies van het individu.

 

EWT is een contactloze, niet-medicamenteuze behandeling, preventie en het herstel van verschillende ziekten ter bestrijding van pijn syndromen, evenals verbeteringen van aandoeningen van de fysiologische toestand van het organisme van personen immuundeficiënties en ziekten en stoornissen als gevolg van stralingseffecten.

 

Waar kan Energy Wave (EWT) voor ingezet worden?

 

Functionele Specificaties EWT.

 

1. EWT Genegeerd een speciaal spectrum laagste intensiteit electromagnetische straling in een groot frequentie bereik, vergelijkbaar met de natuurlijke straling van de cellen van organen en systemen van het lichaam zelf.

 

2.EWT Is geschikt voor het herstellen van de electromagnetische velden, homeostase van het organisme, met het normaliseren van de levens en vitale functies van het lichaam ,voorkoming en revalidatie van (pijn)klachten.

 

3.EWT heeft een multifunctioneel effect op het biologische systeem. Het normaliseert bio-energetische, immunologische, enzymatische en hormonale staten van het organisme zelf.

 

4. EWT is onder andere geschikt voor:

 

1. De verbetering van de algemene toestand van het lichaam. De behandeling is geheel pijnloos. 

2. Het heeft geen bijwerkingen, die optreden tijdens medicamenteuze behandeling, deze contactloze technologie EWT biedt veiligheid bij de behandeling van infectieziekten.

3. Een hoog therapeutisch en pijnstillend effect. Het wordt gebruikt om pijn van verschillende oorsprong, waaronder oncologische, te verlichten.

4. Voor de harmonisering van de functies van organen en systemen. Het reguleert hormonale onbalans, fermentatie en bio-energetische aandoeningen, en verbetert de immuniteit. Het is eenvoudig, toegankelijk, efficiënt en economisch; het vermindert de tijd die nodig is voor genezing met meer dan de helft en het positieve resultaat is in de meeste gevallen zelfs permanent.

5. Om de immuniteit en activiteiten van het Antiodatieve systeem te vergroten.

6. Voor het verlichten van pijn van verschillende oorsprong. 

7. Om een operatie van bepaalde ziekten te vermijden.

8. Voor snelle celvorming en wondgenezing na een operatie.

9. Voor het verkorten van hersteltijden van het geneesproces.

10. Het verhoogt de algemene weerstand van het organisme tegen verschillende ziekten. Het verbetert de fysieke en mentale prestaties en reguleert Psycho-Functionele stoornissen en overbelasting.

11. Evenwicht en balans, Het voorkomt chronisch vermoeidheidssyndroom en lichamelijke klachten van pc-gebruikers, dispatchers en kantoormedewerkers.

12. Het is efficiënt in de profylaxe van acute en chronische ziekten, evenals influenza, acute respiratoire en andere infectieziekten.

13. Het versnelt de aanpassingsprocessen van het organisme naar ecologisch ongunstige omgevingsomstandigheden zoals elektromagnetische blootstelling en smog.

14. Voor de stabilisatie van de psycho-Emotionele toestand door de kalmerende en ontspannende werking tijdens de behandeling. 

15. Effectief voor burnout en depressie klachten.

 

16. Het apparaat verhoogt het energieniveau, weerstand en versnelt de aanpassingsprocessen van het menselijk organisme voor veranderingen in de omgeving. Het optimaliseert het verloop van de processen van gezondheid genesis.

 

EWT is geschikt voor medische praktijken , fysiotherapeutische afdelingen, spa wellness centrums, sanatoriums en kuuroorden en tevens voor thuis gebruik. Een compleet Nederlands handboek is beschikbaar om specifieke pijnklachten op te zoeken en het behandelplan te volgen. 

 

Een volledige behandeling voor het hele lichaam duurt ruim een uur, U zult zich volledig ontspannen en relaxed voelen. Het EWT is een handzaam instrument dat op cruciale punten van het lichaam wordt geplaatst en elke 5 minuten verplaatst wordt door de behandelaar, waardoor blokkades worden opgeheven en de energie moeiteloos kan stromen.Bij de behandeling kan de client op een bed of bank gaan liggen of op een stoel zitten. De client blijft gewoon gekleed. Het instrument is mobiel en overal te gebruiken waar een stopcontact aanwezig is.

 

Gemiddeld zijn 5 tot 10 behandelingen zijn aan te raden voor een verlichting van pijnklachten of een persoonlijke "reset" en volledige energie boost te mogen ontvangen.

 

Kosten: 1 behandeling 60 minuten, 55 euro incl btw. 

5 behandelingen: 250 euro.  

10 behandelingen: 475 euro. 

 

Energy wave therapie is exclusief in Nederland en alleen beschikbaar bij KE travel.

 

Voor meer informatie of een afspraak kunt U contact opnemen met KE Travel-Health, Tevens voor de mogelijkheden bij U thuis of op Uw (bedrijfs) locatie!

 

 


Enkele EWT Ervaringen:

 

Ilse: Veel last van pijnlijke nek en schouders gehad.
Nu pijnvrij...en als bonus meer energie.Thanxxx Koen

 

Wilma: Meerdere behandelingen bij Koen gehad speciaal voor mijn reumatische klachten met het Energy wave apparaat. Toen ik begon al langere tijd veel pijn in mijn hand en weinig kracht. Nu veel minder pijn! Ga nog even door met behandelen, ook mijn energieniveau is gestegen.

Aanrader bij allerhande klachten of preventief om te voorkomen. Ben super tevreden!

 

Jet: Zeer positief over de behandeling. Heb er o.a. meer energie door gekregen. Zeker een aanrader!

 

Hans: Vandaag een behandeling gehad van Koen.
Al een hele tijd is hij bevlogen bezig dit toe te passen op mensen.
Vanuit zijn persoonlijke ervaringen ( waar hij zelf heel veel baat heeft gehad) in een kuuroord in de Oekraïne is hij enthousiast geworden over deze helende methode.
Daar is hij in contact gekomen met de “energie wave therapy” heeft daar van de behandelende arts het instrument en de instructies ontvangen en kan nu deze bijzondere natuurlijk therapie nu ook zelf toepassen.
De frequenties zijn van een natuurlijke afstemming en zetten het verstoorde energie lichaam weer op neutraal zodat het lichaam het zelfherstellende vermogen optimaal kan inzetten. Zeg maar een soort van reset. Geen enkele forcering dus. Lichaam eigen intelligentie is dus het herstellende element.
Echte aanrader, o.a. voor chronische aandoeningen of ondefinieerbare klachten.

 

Sanne: Energy wave behandelingen ervaren als een reset van mijn lichaam. Bedankt Koen!

 

Tom: Fijne behandelingen gehad!
 
Anke: We hebben het idee dat het na de eerste behandeling al heeft geholpen, de pijn is nu minder en willen graag terug komen voor de vervolg behandelingen, Koen Bedankt.
 
Edwin: Goedemorgen Koen! Ik heb hele goede ervaringen

Wat ik oa merk is dat er een druk uit mijn borst weg is ,

Dus ik zou graag nog weer een keer een behandeling ondergaan deze week. Maureen ook trouwens

Ik heb ook een scherper gehoor

Dus heel positief.

 

Bas: Ik had pijnklachten in mijn nek en rug. na 5 behandelingen was de pijn weg. tevens heb ik veel meer energie gekregen na de behandelingen. een behandeling is erg rustgevend en voor iedereen aan te raden.
 

Let op: de effectiviteit van de methoden die op deze pagina worden beschreven over Ewt, is onderhevig aan technische controverse vanwege de zogenaamde conventionele geneeskunde. In de zin van conventionele geneeskunde missen deze methoden wetenschappelijk bewijs in Nl vanwege de homeopathische werking.